У КНУ імені Тараса Шевченка урочисто розпочали навчальний рік

З нагоди Всесвітнього Дня знань та початку нового навчального року в Університеті святково підняли прапор.

В урочистій церемонії взяли участь: ректор Леонід Губерський; народна депутатка України, голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Юлія Гришина; перший проректор Олег Закусило; проректори Володимир Бугров та Олександр Рожко, проректорка Оксана Жилінська; керівники факультетів та інститутів, працівники та студенти Університету.

Леонід Васильович привітав усіх із початком нового навчального року та Днем знань. «Сьогодні урочиста мить, – наголосив ректор. – Бажаю всім здоров’я й успіхів у нашій роботі. Непростий цей рік і для нас, і для наших студентів. Проте ми вже маємо досвід, тому нам усе вдасться. Зараз багато залежить від злагодженої взаємодії – студентів та Університету, Університету та студентів. Взаєморозуміння, підтримка, бережне ставлення одне одного – це моє головне побажання».

До привітань долучилася і Юлія Гришина, відзначивши, що «складно працювати в умовах пандемії», проте вона переконана, «що Університет входить у новий навчальний рік впевнено, зі знанням своєї справи, з електронною платформою. Ви працювали вже за таких умов, я особисто знаю, що робота йшла достатньо впевнено».

Юлія Гришина наголосила: «У вас є мета, є розуміння, як її досягти, тому за рідний університет я спокійна!»

Тож навчальний рік розпочато! Будьмо уважними й відповідальними!

Зі святом, освітянська спільното! Зі святом всіх, хто вирушає здобувати знання!

Центр комунікацій КНУ імені Тараса Шевченка

Схожі публікації


Догори