На Миколаївщині підбили підсумки літнього оздоровлення

Для організації оздоровлення освітян та їх дітей на час літніх канікул Миколаївський обласний комітет Профспілки вже багато років орендує базу відпочинку «Зміна», що у с. Рибаківка, на березі Чорного моря.

У цьому році готувати базу та організовувати оздоровлення доводилося в умовах карантину.

Згідно з постановою президії обкому Профспілки було визначено початок оздоровчого сезону, кількість змін, затверджено кошторис витрат, кадри, передбачено також виділення коштів на дотримання умов на базі у зв’язку з «COVID-19», забезпечення масками, рукавичками, диспансерами, одноразовим посудом тощо.

Результатом спільної злагодженої роботи обласного комітету Профспілки, районних, міських організацій тільки на базі «Зміна» було оздоровлено 1353 особи, з них – 902 дітей.

Оздоровлення освітян та їх дітей  організовувалося профспілкою і в інших оздоровчих закладах області: на узбережжі Очакова, Коблево, Лугового, Рибаківки.

Найбільшу кількість освітян та їх дітей оздоровили такі організації:

  • Миколаївська міська (голова – С.В. Мовчан) – 391 особа;

  • Вітовська районна (голова – Я.М. Шаланич) – 189 осіб;

  • Первинна профорганізація НУК ім.адмірала Макарова (голова – А.М. Тубальцев) – 183 особи.

На засіданні президії обласного комітету Профспілки підбито підсумки організації оздоровлення освітян. А кращі організації отримали сертифікати із фінансовим заохоченням за плідну роботу з організації відпочинку та оздоровлення спілчан.

Миколаївська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори