Розпочав роботу дитячий табір «Мрія»

Відповідно до спільної постанови колегії управління освіти і науки облдержадміністрації та президії обкому Профспілки працівників освіти і науки України «Про завдання управління освіти і науки облдержадміністрації, обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України щодо організації оздоровлення працівників, їх дітей, студентської та учнівської молоді в літній період 2018 року» розпочала роботу І зміна дитячого оздоровчого табору «Мрія» для дітей працівників освіти. Табір працюватиме у 3 зміни по 100 дітей кожна.

Проведена підготовча робота по створенню належних умов відпочинку, організоване раціональне і якісне харчування дітей, робота басейну, спортивних майданчиків, ігрових кімнат, гуртків, бібліотеки. Вжито заходів, спрямованих на збереження життя і здоров’я дітей, неухильне дотримання вимог санітарно-епідеміологічної служби.

Підібрані досвідчені, найкращі і найуміліші вихователі з числа вчителів і студентів. У таборі працюють 2 кваліфіковані хореографи, а тому всі заходи, дискотеки супроводжуються сучасними танцями.

Обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України виділила 1,5 млн. грн на оздоровлення дітей працівників освіти. Вартість путівки становить 5000 гривень. Обком Профспілки здешевлює одну путівку в зміну на 2000 гривень, для малозабезпечених сімей виділяються безкоштовно. За рішенням міських, районних організацій Профспілки окремим сім’ям виділяється путівка безкоштовно або з частковою батьківською доплатою.

В урочистому відкритті табору взяв участь голова Федерації профспілок Черкаської області Шевченко П.В., голова Черкаського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України Жалдак О.Д., заввідділом соціально-економічного захисту та організаційної роботи обкому Профспілки Шевчик Г.А., головний бухгалтер обкому Профспілки Кохан С.В., голова Черкаського міського комітету Профспілки працівників освіти і науки України Федорченко Г.П.

Табір очолює кваліфікований і грамотний керівник, директор обласного Будинку вчителя Панченко С.Ф.  

Батьки і діти дуже задоволені роботою табору. Сподіваємося, що час, проведений у «Мрії», залишить у дітей безліч позитивних вражень, а кваліфіковані фахівці потурбуються, щоб перебування у таборі було корисним та змістовним.

Черкаська обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори