До Всесвітнього дня дій за гідну працю

До Всесвітнього дня дій за гідну працюПочинаючи із 2008 року за ініціативою Міжнародної конфедерації профспілок щорічно 7 жовтня відзначається Всесвітній день дій за гідну працю.

У цей день профспілки усього світу спільно виступають за забезпечення усіх трудящих гідною працею. Вони вимагають, щоб концепція гідної праці лягла в основу урядових програм, оскільки тільки таким чином можна забезпечити економічне зростання та побудувати нову економіку, в якій людина, а не бізнес, перебуватиме на першому місті.

Із наближенням Дня Генеральний секретар Міжнародної конфедерації праці Шаран Барроу уже оприлюднила звернення до членських організацій, у якому акцентувала увагу на найбільш, за її думкою, актуальних аспектах гідної праці – перспективи праці для молоді в різних країнах, економічна криза і подальший наступ на права працюючих, боротьбі з негараздами сьогодення за гідне майбутнє.

Також вона закликала взяти активну участь у Всесвітньому дні гідної праці, а інформацію про проведення поширювати у ЗМІ, на власних веб-ресурсах, надсилати до офісу МКП.


Завантажити звернення zvernennya-mkp.doc [29.5 Kb][89] Завантажити Переглянути документ онлайн


Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Схожі публікації


Догори