Стартував місячник – «Увага! Діти на дорозі!»

Стартував місячник – «Увага! Діти на дорозі!»Мета проведення цього комплексу профілактичних заходів, що триватиме з 20 серпня до 20 вересня, – забезпечення безпеки маленьких пішоходів дорогою до школи.

Правоохоронці закликають і батьків приділити необхідну увагу безпеці дітей на дорозі.

Літні канікули добігають кінця, а це означає що на вулицях міст та селищ знову побільшає маленьких пішоходів. Аби нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, інспектори ДАІ проведуть у перші дні вересня уроки з правил безпечної поведінки на дорозі, забезпечать чергування біля шкіл для безпечного пересування дітей до місць навчання.

Крім того, для підготовки вулично-дорожньої мережі до нового навчального року Державтоінспекція здійснить обстеження ділянок, що прилягають до територій дитячих та навчальних закладів та якими проходять маршрути руху шкільних автобусів.

Приділити більше уваги малюкам потрібно й батькам.

Пам’ятайте – безпека ваших дітей насамперед залежить від вас. Не полінуйтеся вкотре нагадати дітям основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрутом від будинку до школи, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І, звичайно, дотримуйтесь правил самі, адже найкраще навчання – це ваш особистий приклад правильної поведінки.

За інформацією МВС

1
21 серпня 2014
6 520

Схожі публікації


Догори