Львівська обласна рада Профспілки: плюс ще одна первинка

Львівська обласна рада Профспілки: плюс ще одна первинкаУ технологічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка» – нещодавно відокремлений структурний підрозділ при реорганізації інституту новітніх технологій та управління ім. В.Чорновола – створена первинна профспілкова організація студентів.

У коледжі навчаються 1130 студентів, які вступають в громадську організацію і стануть наймолодшими спілчанами в одній з найпотужніших в регіоні галузевих профспілок, де лідером Марія Яцейко.

Головою коледжівської первинки обрали працівника навчальної частини Олесю Правдивець, яка й сама нещодавно вийшла зі студентської лави. Цю довіру студентство виявило їй за шестирічний досвід роботи в профкомі інституту, де займалася важливими і складними житлово-побутовими питаннями. Сама жила в гуртожитку, тож знає студентські проблеми не з чуток.

У новоствореному профкомі діятимуть кілька комісій, тож громадська студентська організація не стоятиме осторонь культурно-масового життя навчального закладу.

Стержневими для успішного старту і завоювання авторитету профкомом Олеся вважає турботу про 17-18 річних студенток-матерів, студентів сиріт, матеріальної, моральної і правової їх підтримки.

Юристи відділу соціально-економічного та правового захисту, фінансовий, оргвідділ обласної організації надає новоствореній первинці всіляку підтримку і допомогу.

Ольга Лобарчук, Львівська обласна рада Профспілки


Львівська обласна рада Профспілки: плюс ще одна первинка

Олеся Правдивець – голова первинки

Схожі публікації


Догори