Крокуємо до звітів і вибрів

Вересневі зустрічі з колегами-профспілковцями різних обласних організацій Профспілки працівників освіти і науки України стали вже традиційними: Одеса, Запоріжжя, Львів…І цей вересень не став виключенням.

Згідно з Планом основних заходів Донецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України на 2019 р. навчання-семінар голів організаційних ланок відбувся в м. Ужгород.

«Звіти і вибори» – основна теза всього навчання. ХІ Пленум Донецького обласного комітету затвердив заходи з підготовки та проведення ХХІ звітно-виборної конференції Донецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Вже третій рік поспіль до проведення заходів з навчання запрошуються тренери Чернігівського Навчально-методичного центру профспілок, які закцентували увагу на актуальних питаннях проведення звітів і виборів у профспілкових організаціях. Зокрема, були розглянуті численні нюанси цього процесу, пов’язані з дотриманням процедур, оформленням документації та веденням зборів.

Для закріплення інформації профспілкові лідери взяли участь у навчальному квізі – командній вікторині, в процесі якої необхідно було швидко знайти правильну відповідь на поставлені практичні запитання.

Окрім цього, слухачі семінару отримали поради щодо візуалізації доповідей шляхом створення ефективних презентацій PowerPoint. У програмі навчання був передбачений і практикум з публічних виступів, де учасники відпрацювали навички спілкування з аудиторією та налаштування на цей важливий процес.

Завершальним акордом насиченого семінару була зустріч в Будинку профспілок  з головою  обласної  ради профспілок Закарпатської області Володимиром Фленьком та Тетяною Повханич, головою Закарпатської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, на якій обговорювалися питання соціального захисту спілчан.

І хоч ми живемо на протилежних сторонах країни, ми різні, але у нас багато спільного: одні цілі, одні люди, одна Україна.

В єдності наша сила!

Донецька обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори