Каразінський університет підписав угоду про співпрацю із Сичуанським університетом науки і техніки та Українським центром управління освітою

26 січня 2021 року Каразінський університет підписав тристоронній меморандум про співпрацю із Сичуанським університетом науки і техніки (Китай) та громадською організацією «Український центр управління освітою і технологіями».

Підписання договору відбулося в онлайн-форматі. На зустрічі були присутні ректор, академік Віль Бакіров, проректор Анатолій Бабічев, начальник управління міжнародних відносин, професор Олександр Хижняк та начальник відділу організації міжнародної діяльності Олександр Фадєєв.

Делегація партнерів була представлена в складі ректора Сичуанського університету Туо Сяньгу, віцепроректора Луо Хуйбо, директора відділу пропаганди партії У Біня, директора міжнародної співпраці та обміну Фань Хуацзюня, директора інституту комп’ютерних наук У Ядуна, заступника директора з міжнародної співпраці та обміну Лі Юнмей. Громадську організацію «Український центр управління освітою і технологіями» представляв її директор Дін Шаоцзе.

Віль Бакіров привітав колег та наголосив, що цей важливий документ відкриває перед університетами нові горизонти для розвитку науки світового класу та підготовки висококваліфікованих наукових кадрів на принципах рівності, чесного партнерства та глибокої поваги інтересів одне одного.

«Ця подія визначна ще тим, що відбувається під час пандемії COVID–19 у всьому світі, але переконливо демонструє наше невблаганне бажання досягти нових вершин у науці та освіті для майбутнього процвітання людства», — наголосив ректор.

Учасники заходу ознайомили одне одного з можливостями сторін для плідної спільної роботи. У результаті зустрічі було підписано меморандум про співпрацю.

Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна

Схожі публікації


Догори