Підписано угоду між Департаментом гуманітарної політики Вінницької ОДА та обласною організацією Профспілки

8 вересня 2021 року в актовій залі Федерації профспілок області відбувся ІІ пленум комітету облорганізації Профспілки працівників освіти і науки «Виконання та підписання обласної Угоди між Департаментом гуманітарної політики обласної державної адміністрації та обласною організацією Профспілки працівників освіти і науки на 2021-2025 роки».

У роботі пленуму взяли участь директор Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА Олександр Мельник та начальники органів управління освітою територіальних громад.

Із вітальним словом на засіданні виступив митрополит Вінницький і Барський Симеон.

На порядок денний пленуму було винесено ряд питань. Так, про зміни в складі комітету облорганізації Профспілки повідомила голова мандатної комісії, заступник голови Вінницької міської організації Профспілки працівників освіти Ніна Кобернюк.

Про хід виконання Угоди за 2017-2020 роки та укладення нової Угоди між Департаментом гуманітарної політики облдержадміністрації та обласною організацією Профспілки працівників освіти і науки на 2021-2025 роки доповіли заступник голови облорганізації Профспілки Світлана Горобець та директор Департаменту гуманітарної політики ОДА Олександр Мельник.

Про основні завдання щодо питань соціально-економічного захисту освітян  на засадах соціального партнерства виступив голова облорганізації Профспілки Сергій Пугачов.

Після обговорення цих питань було підписано обласну Угоду між Департаментом гуманітарної політики обласної державної адміністрації та обласною організацією Профспілки працівників освіти і науки на 2021-2025 роки.

Відбулось засідання президії комітету облорганізації Профспілки, на якому було прийнято рішення про виплату профспілкової  виплати  освітянам області на суму 27 100 гривень.

 

Вінницька обласна організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори