ХVІІ обласна Спартакіада серед працівників закладів освіти Миколаївщини

З метою розвитку та активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, організації активного відпочинку та дозвілля серед освітян, протягом двох днів, 16-17 вересня 2021 року, у Миколаєві працівники закладів освіти – члени Профспілки, змагалися за перемогу в XVII обласній Спартакіад.

Спортивний захід було організовано Миколаївською обласною організацією Профспілки працівників освіти і науки України спільно з Миколаївським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

У Спартакіаді взяли участь 350 працівників закладів освіти, які представляли 22 збірні команди районних та міських організацій Профспілки.

На урочистому відкритті Спартакіади учасників привітали і побажали вдалих стартів і перемог: директор департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації Алла Борисівна Веліховська, голова Миколаївської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Віра Михайлівна Оборонько, начальник Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Юрійович Кулішов.

Яскравими вокально-хореографічними та спортивними номерами учасників змагань вітали: вокальна студія Миколаївського міського будинку вчителя піснею «Ода спорту», дитячій ансамбль танцю «Невгомонні» Миколаївського палацу творчості, хореографічний колектив «Турдефорс» будинку дітей та юнацтва Інгульського району м. Миколаєва.

До програми спартакіади увійшли змагання з міні-футболу, легкої атлетики, шахів, настільного тенісу.

У підсумку XVII обласної Спартакіади серед працівників закладів освіти перемогу здобула Первомайська міська організація Профспілки працівників освіти.

Друге місце посіла Миколаївська міська організація Профспілки працівників освіти, а третє місце – Снігурівська районна організація Профспілки працівників освіти.

Змагання з усіх видів спорту пройшли на високому спортивному та організаційному рівні, були цікавими та захоплюючими.

Усі переможці та учасники Спартакіади отримали кубки, медалі, дипломи та грошові винагородження. 

 

 

Миколаївська обласна організація Профспілки

Схожі публікації


Догори