З нагоди Дня працівника освіти на Чернігівщині відзначили кращих освітян

Наприкінці вересня інтелектуальна еліта Чернігівщини зібралася у святковій залі облдержадміністрації з нагоди професійного свята, а також для вшанування лауреатів премій імені Софії Русової та імені Георгія Воронного.

Педагогічні працівники, які підготували переможців та призерів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, вчителі-переможці та лауреати конкурсу професійної майстерності «Учитель року», науково-педагогічні працівники, які внесли значний особистий вклад у розвиток вищої освіти області стали почесними гостями заходу.

До участі в урочистостях долучилася заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Наталія Романова, голова обласної ради Ігор Вдовенко, начальник Управління освіти і науки Микола Конопацький, голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Тетяна Матвеєва, ректор Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського Анатолій Заліський.

Відкрив урочистий захід Микола Конопацький. Начальник Управління освіти звернув увагу присутніх на те, що цього року до Управління освіти і науки облдержадміністрації було подано 38 матеріалів претендентів щодо нагородження обласними Преміями імені Софії Русової та імені Георгія Вороного. На спільному засіданні колегії Управління освіти і науки облдержадміністрації та комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури та інформаційної сфери було визначено 20 найкращих представників дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів і 5 представників вищих навчальних закладів.

Від імені обласної ради, Ігор Вдовенко привітав лауреатів премії Софії Русової та Георгія Воронного, якими щорічно відзначаються кращі з кращих в освітянській галузі.

На завершення зустрічі лауреати отримати заслужені премії та квіти.

У залі панувала святкова атмосфера, яку підтримували учасники інструментального ансамблю Чернігівського музичного училища ім. Л.М. Ревуцького музичним супроводом.

 


За інформацією Чернігівської обласної ради та

 Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації

Схожі публікації


Догори