Освітяни Канівщини вшанували пам’ять Галини Шапран

З метою популяризації фізичної культури та спорту серед працівників освіти, під час шкільних канікул, на базі Канівської загальноосвітньої школи №3 відбулася ХІ спартакіада працівників освіти, присвячена пам’яті Галини Михайлівни Шапран – колишньої голови Канівської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.

На змагання прибули 7 команд: 4 від загальноосвітніх шкіл міста Канева, 2 команди представляли відділ освіти, молоді і спорту Канівської райдержадміністрації. Вперше на спартакіаді була представлена збірна команда від працівників дошкільних закладів освіти міста Канева.

В урочистому відкритті спартакіади взяли участь методист відділу освіти, молоді і спорту Канівської райдержадміністрації Гонголь О. О. та заступник голови Канівського районного ФОК «Колос» Ю.В. Галушка Голова Канівської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Іван Пилипович Попенко та гості привітали учасників спартакіади з новорічними та різдвяними святами, побажали добра, здоров’я, достатків та побільше здобути перемог у змаганнях, котрі будуть проводитись.

Після урочистого відкриття змагань всі присутні вшанували пам’ять Галини Михайлівни Шапран хвилиною мовчання.

 Усі учасники, готуючись до спартакіади, підготували відповідну форму, емблему, плакат, девіз, речівку. Після представлення команд проводились змагання з наступних видів спорту: стрільби з пневматичної зброї, дартсу, метання баскетбольного м’яча в кільце, шашок, настільного тенісу та комбінованої естафети. Кожному хотілося показати себе якнайкраще як в особистих змаганнях, так і в командних. Всі види змагань були цікавими і захоплюючими. Швидко пролетів час.

Завершилася спартакіада урочистою лінійкою. Всі бадьорі, веселі та трішки втомлені чекають найцікавішого моменту: оголошення переможців і вручення нагород.

Переможці та призери в кожному виді змагань були відзначені грамотами та цінними подарунками. Із 78 учасників змагань щасливчиками стали 45.

Серед них – член президії міськкому Профспілки, член Черкаського обкому Профспілки працівників освіти і науки України М.М. Підвисоцький, який виборов ІІ місце зі стрільби з пневматичної зброї серед чоловіків, член ревізійної комісії обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України, голова профкому первинної профспілкової організації Степанецької спеціалізованї школи І-ІІІ ступенів О. Г. Гарбуз (І місце у змаганнях з настільного тенісу серед жінок), Юлія Василівна Яременко (Степанецька спеціалізована школа) – І місце з дартсу серед жінок), Любов Василівна Дубнянська (Бобрицький НВК) – І місце з шашок та І місце у змаганнях з баскетбольним м’ячем серед жінок, Станіслав Іванович Яременко – І місце серед чоловіків у змаганнях з баскетбольним м’ячем, Мирослав Миколайович Мартинюк та Ольга Василівна Шокур (гімназія ім. Івана Франка) – І місце зі стрільби з пневматичної зброї, Олександр Миколайович Левківський (Канівська ЗОШ №3) – І місце з тенісу серед чоловіків, Людмила Вікторівна Варениця (Канівська спеціалізована школа №6) – І місце зі стрибків на скакалці, Василь Анатолійович Момро (Степанецька спеціалізована школа) – І місце з піднімання гирі.

Слова подяки оргкомітет спартакіади  висловловив директорам  навчальних закладів, які разом зі своїми командами брали активну участь та підтримували друзів під час змагань: Валентині Володимирівні Мартинович (Канівська спеціалізована школа №6), Руслану Азадовичу Чалабієву (ЗОШ №3), Станіславу Івановичу Яременку (Степанецька спеціалізована школа), Ліворук Ользі Антонівні (Канівська гімназія ім. Івана Франка).

Всі вітали оплесками переможців. За підсумками всіх видів змагань  заохочувальний приз та грамоту за активну участь у спартакіаді працівників закладів освіти отримали збірна команда дошкільних закладів освіти та команда Канівської спеціалізованої школи №6. Приз та грамоту за ІІІ призове місце отримала команда Канівської гімназії ім. Івана Франка, приз та грамоту за ІІ призове місце вручено команді Канівської загальноосвітньої школи №3, а  перехідний кубок переможця ХІ спартакіади працівників освіти в цьому році поїхав у Степанецьку спеціалізовану  школу І-ІІІ ступенів.

Міськком Профспілки працівників освіти і науки України висло вловив  щиру вдячність адміністрації (директор Р.А. Чалабієв) та профспілковому комітету (голова профкому Нікітенко Л. І.) Канівської загальноосвітньої школи №3, суддям змагань (головний суддя М.А. Козин, секретарю змагань О.Г. Гарбуз за організацію та проведення спартакіади, ФОП Н.П. Крутогуз, ПП «Ергопак» (директор С.В. Бровченко), які надали міському комітету Профспілки працівників освіти призи для переможців спартакіади.

 

Канівська міська організація Профспілки 

Схожі публікації


Догори