Бухгалтер працює як годинник

Головою ревізійної комісії Степана Івановича Бурбана обирають головою ревізійної комісії Львівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України уже третю каденцію. Педагогічної  практики учителя математики і керівника освітнього закладу у нього не одне десятиліття.

Вочевидь, цей професійний авторитет, досвід директора Ставчанського НВК І-ІІІ ступеня і став приводом до поважної громадської довіри  до нього спілчан. Сам він каже, що головне у цьому виборі активу, мабуть, було те, що поєдную знання педагога і керівника, а значить і в певній мірі економіста, освітянина, маю можливість на все дивитися зі середини і з боку.

До карантину ревкомісія, яку очолює, і в яку обрані кращі з кращих фінансистів в обласній освіті, щорічно проводила в низових організаціях до восьми перевірок. Найперше їх завдання – надати методичну, фінансову допомогу і консультації з найновіших бухгалтерських та інших постанов і законів. Як правило, виявлені неточності та помилки виправляються одразу. Усі недоліки перевіряються, чи  виправлені,  спеціалістами бухгалтерії обласної організації, членами ревкомісії.

«До чого веду, – додає Степан Іванович,– вмілим диригентом фінансової, економічної діяльності обласної галузевої Профспілки є досвідчена фахівець, завідувачка фінансовим відділом організації Ганна Павлівна Березовська. Вона – поважна особа у надійній команді обласної профлідерки Марії Григорівни Яцейко. Ганна Павлівна вміє працювати зразково, бути дієвою і незамінною. Вона – і добрий приклад бухгалтерам та скарбникам у первинках, районних і міських організаціях. Професійні, віддані своїй професії та громадській організації, працюють бухгалтери в багатьох профспілкових ланках, зокрема -Шевченківській, Кам’янка-Бузькій, Яворівській районних, Самбірській, Червоноградській, Стрийській міських організаціях Профспілки. А на загал, завершив розмову голова ревізійної комісії обласної організації освітянської Профспілки Степан Бурбан, повторивши вже якось сказане на засіданні  Ради, «якби у фінансовому плані державні органи працювали так, як у нашій громадській організації, то нам би вистачало коштів і на зарплату, і на розвиток вітчизняної економіки»...

Актив щиро вітає профспілкових бухгалтерів, фінансистів і скарбників з їх професійним святом. Здоров’я і успіхів усім Вам у праці на благо спілчан.

Ольга Лобарчук, Львів 

Схожі публікації


Догори