Проведено черговий профспілковий урок у професійно-технічному навчального закладі

Проведено черговий профспілковий урок у професійно-технічному навчального закладіЧернігівська обласна організацій Профспілки працівників освіти і науки України продовжує проводити профспілкові уроки для учнів професійно-технічних навчальних закладів.

Черговий навчальний захід відбувся в Чернігівському професійному ліцеї побуту, де діє об’єднаний профком працівників і учнів на чолі з головою первинної профспілкової організації Ніною Івановою.

Профспілкові уроки у цьому закладі проводяться на початку нового навчального року вже декілька років поспіль.
Метою їх проведення є залучення молоді до суспільного життя, знайомство з трудовим законодавством України, правами неповнолітніх та діями щодо їх захисту. Учні дізнаються про діяльність профспілкових організацій та допомогу, яку вони надають своїм членам.

Перед учнями виступили викладач історії ліцею Віталій Рижий та Олена Щепотьєва – заступник керівника Центру освіти дорослих «Перспектива» НМЦ профспілок Чернігівської області.
Вони познайомили учнів з історією виникнення профспілок, їх функціями і завданнями в навчальному закладі. Голова первинної профспілкової організації ліцею анонсувала акції, свята та конкурси, що проводяться за безпосередньої участі профспілкової організації.

Віталій Копиш,
Чернігівська обласна організація Профспілки


Проведено черговий профспілковий урок у професійно-технічному навчального закладі

Схожі публікації


Догори