Для юних спілчан-ліцеїстів проведено профспілковий урок

Для юних спілчан-ліцеїстів проведено профспілковий урокЦього року первинна профспілкова організація Чернігівського професійного ліцею побуту, прийнявши відповідне рішення, увійшла до складу Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

У навчальному закладі діє об'єднаний профком викладачів і учнів, який очолює Ніна Іванова. Декілька років тому в ліцеї було запроваджено традицію проведення профспілкових уроків для учнів першого курсу.

Ось і у цьому році в середині жовтня профспілковий комітет провів своєрідну посвяту першокурсників в члени Профспілки в формі профспілкового уроку.

Лідер профспілкової організації ліцею та викладач історії Віталій Рижий познайомили учнів з історією виникнення профспілок, їх функціями і завданнями в навчальному закладі. Також були проанонсовані акції, свята та конкурси, що проводяться за безпосередньої участі профспілкової організації.

На думку Ніни Іванової подібні заняття допоможуть учням в майбутньому свідомо підійти до профспілкового членства вже в дорослому житті.

Віталій Копиш, Чернігів

Схожі публікації


Догори